Marrit de Vries_JVP3607 copy.jpg

Workshops 2017

In 2017 organiseren we in samenwerking met Jan Tekstra, Neushoorn en D’Drive een aantal inspirerende workshops. De eerste twee zijn ook toegankelijk voor niet-deelnemers aan Liet.

Workshop Songwriting

Datum:             17 juni 2017
Locatie:            Neushoorn, Leeuwarden
Duur:                10.30 – 16.30 uur
Back to essence; na de introductie van de methodiek spelen deelnemers eigen werk en krijgen hierop feedback. Daar wordt vervolgens verder mee gewerkt en besproken. Aandacht voor tekst, harmonie & melodie, inhoud en vorm.
 

Workshop Demo Home Recording

Datum:            1 juli 2017 
Locatie:            Neushoorn, Leeuwarden
Duur:                11.00 – 14.00 (deur open 10.30)
Less is more; Beter goed met weinig dan slecht met te veel. Ook een mobiele telefoon kan mits juist gebruikt prima werken. Ook worden simpele programma’s als Garageband, Logic en Cubase besproken.
Na een korte introductie wordt aan de hand van voorbeelden enkele werkwijzen gepresenteerd. Na de pauze gaan de deelnemers in diverse ruimtes met elkaar aan de slag, waarbij feedback wordt gegeven door de coaches ter plekke.
 
Wanneer je je inschrijft voor Liet krijg je automatisch toegang tot de workshops. Ook wanneer je nog geen nummer hebt of deze nog wilt verfijnen  voordat je je gaat aanmelden kun je meedoen aan deze workshops. Stuur dan even een mail naar workshopliet2017@gmail.com Je ontvangt dan snel alle informatie.
 
 

Partners