SatelLiet

In de route naar Liet 2020 in november organiseren we opnieuw: SatelLiet. Op vrijdag 18 september en vrijdag 16 oktober zijn twee muziekroutes te volgen. In september staan Friese muzikanten en dichters in Oudebildtzijl geprogrammeerd, in oktober volgt Cornjum.

De muziekroutes bestaan uit twee intieme optredens in huiskamers en wordt afgesloten met een optreden van muzikanten uit het cross-over project van Liet. Hierin worden Friese artiesten bij elkaar gebracht waarbij je de combinatie niet meteen zou verwachten.

Oudebildtzijl – 18 september 2020

Bij deze SatelLiet-avond in Oudebildtzijl optredens van Iris Kroes, de winnaar van Liet 2019 Sequens en een optreden door dichters van het Dichterkollektyf Rixt. Kaarten kopen à € 10 p.p. en verplicht reserveren kan bij de Aerden Plaats, stuur dan een e-mail naar info@aerdenplaats.nl

Cornjum – 16 oktober 2020

In Cornjum kunnen optredens van ZEA, It Medisyn en Joel Hut bijgewoond worden. Mede door de coronamaatregelen kunnen er per locatie niet heel veel bezoekers toegelaten worden, dus wees op tijd met reserveren. Reserveren is dan ook verplicht en kan via bobdeboer@pinupsanddowns.com of telefonisch op 06-54763154.