Schrijf je nu in voor liet 2020

Al lijkt het nog ver weg en mogen er op dit moment geen evenementen plaats vinden, er is toch begonnen met de voorbereiding van Liet 2020. En als het lukt, vindt Liet 2020 plaats op vrijdag 6 november in Neushoorn te Leeuwarden.

Hieronder kun je je inschrijven. Doe dit wel voor maandag 27 juli, dan sluit de inschrijving en zal de selectiejury bekijken welke kandidaten mee mogen doen aan de voorronde bij Omrop Fryslân.

Net als afgelopen jaren mag een aantal geselecteerden live optreden bij Omrop Fryslân. Dit zal zijn op 25 september en 2 oktober bij Noardewyn Live! Natuurlijk ga jij ervan uit dat je geselecteerd wordt, dus houdt beide data vrij.

Uit de voorronde bij Omrop Fryslân komen aan de hand van een combinatie van de selectie van de selectiejury en de publieksstemmen naar aanleiding van jullie live-optreden, in totaal 8 finalisten die op vrijdag 6 november mee mogen doen aan Liet 2020. Om jullie daar goed op voor te kunnen bereiden, verzorgen zij in de aanloop naar 6 november nog een workshop voor alle 12 geselecteerden. Daar krijgen jullie later meer informatie over.

Lees voor de inschrijving hier het reglement door.